A legjobb fitneszeszközök otthonra

A legjobb otthoni edzőeszközökkel bármikor edzhet anélkül, hogy kilépne otthonról. Akár a kardio aerob edzés híve, akár otthoni súlyzós edzéssel szeretne eltölteni időt, mindenki megtalálja a számára optimális megoldást. Az otthoni edzőeszközök lehetővé teszik, hogy az előre meghatározott terv szerint tartsa magát a fitnesz rutinját. Nem kell sorban állni a gépek előtt az edzőteremben, és az egész család használhatja őket.
A legjobb fitneszeszközök otthonra

Futópad

Egy otthoni futógép ár-érték arányban is kiváló befektetés. A legjobb, ha egy könnyű, karcsú és összecsukható futógépre esik a választásunk, amit akár a nyaralóba is magunkkal vihetünk.

Ma már olyan internet kompatibilis darabok is kaphatók, amelyek bluetooth-kapcsolattal, alapvető metrikus követéssel és szabályozható érintőképernyővel rendelkeznek, ráadásul zajtalanul működnek.

Választhatunk a séta és a futás üzemmód között, míg az elhivatottabb futók kapcsolhatnak nagyobb sebességre vagy meredekebb emelkedőre is. A futópad azoknak is javasolt, akik még kezdők az edzés világában, vagy egyszerűen csak növelnék a napi lépésszámukat.

Húzódzkodók

A húzódzkodók használata egyre népszerűbb az edzőtermekben és otthon is, aminek jó oka van. Különféle gyakorlatokat tesznek lehetővé, amelyeket egyetlen edzésen belül végezhet, ráadásul bármikor, bárhol felszerelhetők, amikor kedve támad a mozgáshoz.

A legjobb bennük, hogy könnyen szállíthatók, így nincs szükség hozzájuk extra területre. Használatuk nagyszerű módja annak, hogy teljes testedzést végezzen és izomerőt építsen.

Evezőgép

Az evezőgépeket megtaláljuk a beltéri evezős versenyeken, de használhatjuk pusztán otthoni gyakorlásra és erősítésre is. Ez a robusztus és megbízható otthoni edzőtermi kiegészítő kapható divatos érintőképernyővel is, Bluetooth-on keresztül csatlakozhat különböző alkalmazásokhoz, sőt, sok esetben előre beállított, programozható edzési lehetőséget is kínál. Válasszunk olyan modellt, ami ergonomikus kialakítással is büszkélkedhet, így minden alakhoz és mérethez igazodik.

Ha van irodánk, és nem egy székhelyszolgáltatónál vagyunk, akkor az irodába is érdemes beszerezni fitness gépeket.

Kapcsolódó cikkek

5 biztos módszer a stresszoldásra

5 biztos módszer a stresszoldásra

Kevesen mondhatjuk el magunkról a mai világban, hogy tökéletesen stresszmentes életmódot folytatunk.

Farsangi álarcok

Könnyen elkészíthető farsangi álarcok

Farsangi álarcot nem olyan bonyolult készíteni. A cikkel segítünk, hogyan készítsd el az ünnepre az egyedi, trendi álarcodat.

Egyre többen küzdenek alvászavarral - lehetséges megoldások

Déli szieszta – orvosi rendelvényre + 5 tipp a jobb alvásért

Egyre több ember küzd alvási zavarokkal. Már-már járványnak is nevezhetnénk...